|
Ślubne - Forum - Weselne
Ślub i Wesele - Zorganizuj ten dzień z nam
|
Jakie są koszty podróży poślubnej do Wenecji, czy ktoś wie?
|
Jakie są koszty podróży poślubnej do Wenecji, czy ktoś wie? |
| Autor |
Wiadomość |
panna
|
Wysłany: 2010-10-28, 00:31 Jakie są koszty podróży poślubnej do Wenecji, czy ktoś wie?
|
|
|
| Jakie są koszty podróży poślubnej do Wenecji, czy ktoś się orientuje? Może wybiorę tą, albo coś oryginalnego. |
|
|
|
 |
cler
|
Wysłany: 2010-10-31, 01:58
|
|
|
| Myślę, że minimum 5000zł na dwie osoby. Sama wycieczka do Włoch kosztuje do 2000 złotych na osobę. Zależy, kto jaki chce mieć standard. |
|
|
|
 |
eva.biedrona87

|
Wysłany: 2011-01-04, 22:39
|
|
|
| oj te ceny są stanowczo wygórowane, ktore piszesz! Ja rozgłądając się za ofertą wyjazdu na wakacje brałam tez pod uwagę Wenecję - i w moim biurze funclub.pl wycieczka taka kosztowała ok 1000 zł!!! a standard był ok, w dodatku bogaty program zwiedzania - bo to były skarby Italii. Ja wtedy wybrałam Grecję, ale Italia wciąz czai się w moich marzeniach hehe :) |
|
|
|
 |
Super Star
|
Wysłany: 2011-01-05, 02:40
|
|
|
Hej
wp prawdzie dopiero myslimy nad podroza poslubna, ale dajcie spokoj 2500zl!!! bez przesady, ja mysle, ze 1700 zł to juz wystarczajaca cena (tzw. na pelnym wypasie), a przy dobrej okazji mozna i taniej sie wybrac...
racja, wlochy sa drogie, ale dziewczyno... z jakiego biura tyle kasy chcieli za wycieczke?! |
|
|
|
 |
Super Star
|
Wysłany: 2011-01-05, 02:41
|
|
|
| btw: wlasnie przegladam ceny, w tym okresie roku za 8 dniowa wycieczke spokojnie zaplacisz ok 1500... |
|
|
|
 |
E-mariposa
|
Wysłany: 2011-06-10, 23:56
|
|
|
| Wszystko zależy od czasu, kiedy dokonujecie rezerwacji. Jeśli macie kilka miesięcy to znajdziecie tanie loty a kilkaset złotych zostanie Wam w kieszeni. warto skorzystać też z zakupów grupowych, tam ciągle powtarzają się oferty zagraniczne |
_________________ www.e-mariposa.pl |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|