|
Ślubne - Forum - Weselne
Ślub i Wesele - Zorganizuj ten dzień z nam
|
Pierscionek zareczynowy-kupic sam,czy dac wybrac dziewczynie
|
Pierscionek zareczynowy-kupic sam,czy dac wybrac dziewczynie |
| Autor |
Wiadomość |
Markiza
|
Wysłany: 2010-10-22, 19:39
|
|
|
| Ja bym się obraziła na mojego faceta, gdyby mnie zabrał do jubilera i powiedział: wybieraj. Zero polotu i wyobraźni. Moje Kochanie samo wybrało i mu się udało. To znaczy, że mnie dobrze zna:3 |
|
|
|
 |
Iwonka
|
Wysłany: 2011-08-16, 12:00
|
|
|
Zgadzam się...według mnie dużo ciekawiej jest otrzymać prezent, którego się nie spodziewamy i nie mamy pojęcia co to będzie.
Jeżeli facet zabrałby mnie na zakupy własnego pierścionka zaręczynowego, to ta sytuacja nie miałaby w sobie nic ekscytującego...bowiem z pewnością czułabym się wtedy tak samo, jak na zwykłych zakupach.
Dodatkowo taka nie zręczna sytuacja...ja wybieram...a płaci facet.
Pozdrawiam,
Iwona |
|
|
|
 |
staszyna
|
Wysłany: 2011-10-11, 09:58
|
|
|
| zdecydownie facet powinien wybrać jezeli zna swoją narzeczona to przecież wie co się jej podoba :) |
|
|
|
 |
DrugaStrefa
|
Wysłany: 2011-11-29, 15:31
|
|
|
Ja także przyłączam się do tych opinii,to facet powinien zdecydować,ale wcześniej dyskretnie bada gust swojej wybranki np oglądając z nią pierścionki w internecie |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|