|
Ślubne - Forum - Weselne
Ślub i Wesele - Zorganizuj ten dzień z nam
|
Po jakim okresie po zaręczynach wzięliście ślub?
|
Po jakim okresie po zaręczynach wzięliście ślub? |
| Autor |
Wiadomość |
Misiu
|
Wysłany: 2010-09-01, 12:18 Po jakim okresie po zaręczynach wzięliście ślub?
|
|
|
Jestem ciekaw, ponieważ ze swoją dziewczyną gdy schodzimy na ten temat to mamy trochę różne zdania.
Ja osobiście uważam, że ślub powinien być po roku, maksymalnie dwóch latach, zaś ona twierdzi, że ten okres może być dłuższy.
Jakie jest Wasze zdanie ? :) |
|
|
|
 |
panna
|
Wysłany: 2010-10-12, 00:25
|
|
|
| Wydaje mi się, że po to są zaręczyny, żeby zaraz wziąść ślub. |
|
|
|
 |
Monis
|
Wysłany: 2010-10-21, 18:59
|
|
|
jasne. jeśli w przeciągu miesiąca jesteś w stanie załatwić wesele, i tym podobne rzeczy, to proszę.
na samą salę trzeba poczekać. poza tym, zaręczyny to właśnie taki czas przygotowań. zarówno do wesela, jak i wspólnego życia. dwa/trzy lata to taki okres, kiedy para może się dotrzeć. poznać się naprawdę blisko i pomieszkać razem.
twój facet, panna, musi mieć ciężkie życie z tobą po przeczytaniu kilku twoich postów. powinni mu dać medal za wytrwałość. |
|
|
|
 |
Markiza
|
Wysłany: 2010-10-22, 20:37
|
|
|
| My poczekaliśmy ze ślubem na zakończenie studiów. A narzeczeństwem byliśmy 3 lata. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0.07 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|