Ślubne - Forum - Weselne Strona Główna Ślubne - Forum - Weselne
Ślub i Wesele - Zorganizuj ten dzień z nam

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Pudełeczka weselne - podziękowanie dla gości

Poprzedni temat «» Następny temat
Pudełeczka weselne - podziękowanie dla gości
Autor Wiadomość
sari 
sari

Wysłany: 2008-07-02, 09:42   Pudełeczka weselne - podziękowanie dla gości

Cześć wszystkim. Chciałam wam podsunąc fajny pomysł na podziękowania dla gości weselnych. Sama miałam z tym duży problem, bo chciałam wymyśleć coś fajnego i nic nie przychodziło mi do głowy. Przez przypadek trafiłam na stronkę z pudełeczkami weselnymi, podaje namiary http://www.pudeleczka.com.pl/ Robią naprawdę piękne rzeczy. Goście byli mile zaskoczeni, zawsze to coś oryginalnego. Wszystkim się podobało. Pudeleczka mają fajnie przyczepione karneciki z datą ślubu, imionami państwa młodych oraz tekstem dziękujemy za przybycie. Naprawdę wygląda to rewelacyjnie. My zamówiliśmy sobie model motyl - był uroczy. Myślę, że inne tez są śliczne. Szczerze powiedziawszy sama nigdy nie zdecydowałabym się co wybrać, prawie wszystkie mi się podobały ;-) Pozdrawiam, mam nadzieję, że komuś się przyda to info ;-)

panna 

Wysłany: 2010-10-16, 01:02   

Nie bardzo rozumiem? Wpierw wysyła się zaproszenia dla gości, a potem jeszcze podziękowania?

Monis 

Wysłany: 2010-10-21, 20:19   

eum... mam wrażenie, że nie jesteś osobą inteligentną. na każdym weselu daje się coś w podziękowaniu gościom, za to że przyszli do państwa młodych w tym szczególnym dniu! czy to daje się ciasto, czy woreczek z cukierkami.

Markiza 

Wysłany: 2010-10-22, 21:14   

Ekhm...
My podziękowaliśmy naszym gościom ręcznie robionymi pralinami. Można takie zestawy kupić gotowe w internecie. Kosztuje to trochę, ale praliny były naprawdę pyszne, a my gości nie mieliśmy aż tak wielu.

panna 

Wysłany: 2010-10-24, 20:50   

Nie wszędzie to się praktykuje. Szczerze mówiąc na wielu weselach pod koniec większość gości jest mało przytomna od alkoholu, żeby im na koniec podziękować. Chyba, że zrobi się to wcześniej, albo położy na stole. Taka jest polska rzeczywistość.

eva.biedrona87 

Wysłany: 2010-11-01, 10:30   

rzeczywiście oryginalny pomysł na podziękowanie :) i są te pudeleczka śliczne :) nie spodziewałam się że mogą być aż tak ładnie przystrojone i dokładnie wykonane :)

Odpowiedz do tematu