|
Ślubne - Forum - Weselne
Ślub i Wesele - Zorganizuj ten dzień z nam
|
Romantyczne miejsca poznania się - na promie, na wycieczce.
|
Romantyczne miejsca poznania się - na promie, na wycieczce. |
| Autor |
Wiadomość |
panna
|
Wysłany: 2010-10-12, 00:15 Romantyczne miejsca poznania się - na promie, na wycieczce.
|
|
|
| Ciekawe, czy komuś zdarzyło się poznać go, czy ja na wycieczce, na promie, czy w innych romantycznych miejscach? |
|
|
|
 |
eva.biedrona87

|
Wysłany: 2011-01-10, 12:28
|
|
|
hej :) wspomne krotko o naszym pierwszym spotkaniu. Spotkaliśmy się z moim wspaniałym lubym na wycieczce - super zrzadzenie oczywiście losu. Miała wtedy bardzo ciężki okres w pracy i mimo moich niechęci na wyjazd, koleżanka widząc w jakim jestem stanie, namowiła mnie w końcu na wyjazd z funclubem do Chorwacji - i to tam wszystko się zaczęło :) on tez był uczestnikiem wycieczki - a klimat i przepiękne miejsca w Chorwacji sprzyjały temu aby nasze uczucie się rozwinęlo ;) potem wiadomo, wymiana telefonów, zdjęc - także z pamiętnej wycieczki, spotkania - on przeprowadził się do poznania, i od tamtej pory jesteśmy razem :) żartujemy sobie, że to dzięki temu funclubowi - dlatego na podróż poślubną też z nimi pojedziemy! taki sentyment hihi |
|
|
|
 |
Ana
|
Wysłany: 2011-11-29, 20:01
|
|
|
| My poznaliśmy się na plaży (w nocy, żeby było dziwniej). Pojechałam z koleżankami nad polskie morze. Pewnego dnia w trakcie zachodu słońca zgubiłyśmy klucze od pokoju, oczywiście zorientowałyśmy się jak byłyśmy pod drzwiami. Jak wróciliśmy na plażę to było już ciemno. Mój obecny mąż podszedł do mnie i zapytał się czy nie pomóc nam bo widzi, że 4 dziewczyny czegoś szukają, okazało się że też jest z Poznania. Klucz znalazł się w mojej torebce, a my zaczęliśmy się spotykać :) |
|
|
|
 |
DrugaStrefa
|
Wysłany: 2011-12-20, 12:52
|
|
|
Bardzo romantyczne spotkanie,na plaży o zachodzie słońca.. Wręcz filmowe Podobnie zresztą w Chorwacji,moje Gratulacje.
Pozdrawiam www.DrugaStrefa.net |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|