|
Ślubne - Forum - Weselne
Ślub i Wesele - Zorganizuj ten dzień z nam
|
Szukam auta do ślubu
|
Szukam auta do ślubu |
| Autor |
Wiadomość |
Karolinka
|
Wysłany: 2011-08-06, 14:40 Szukam auta do ślubu
|
|
|
Cześć dziewczyny!
Jak widzicie po moim profilu szukam oryginalnego auta do ślubu, musi być piękny i najlepiej rzadko spotykany w Polsce. Któraś z Was korzystała już z takiego auta najlepiej w okolicach Krakowa?
Pozdrowionka |
|
|
|
 |
Monia
|
Wysłany: 2011-08-30, 10:25
|
|
|
| Ja brałam auto od nich: http://limuzyny.arem.pl/samochody.html weź sobie zobacz, chodzi mi o Jaguara XJ8. Kierowca bardzo uprzejmy a goście byli zachwyceni autem :P Zastanawiałam się jeszcze nad bryczką ale auto to był jednak lepszy pomysł. |
|
|
|
 |
Karolinka
|
Wysłany: 2011-09-01, 12:19
|
|
|
| Zakopane jest blisko Krakowa więc pewnie miejscowość nie stanowi tutaj problemu. Bardzo fajny ten XJ8, macie dobry gust. Taki elegancki samochód, idealny na ślub. I w dodatku biały... Mówisz, że kierowca uprzejmy? To dobrze bo moja siostra nie wspomina akurat tego momentu ślubu zbyt dobrze. Dzięki za podpowiedź:) |
|
|
|
 |
Feel
|
Wysłany: 2011-11-02, 15:24
|
|
|
| XJ8 też mi się podoba wiec można by taki wziąć, na pewno jest ładniejszy od tego srebrnego. |
|
|
|
 |
Mily
|
Wysłany: 2011-12-01, 14:37
|
|
|
| Jeżeli to ma być niespotykane auto to proponował bym rozejrzeć się za Mustangiem albo innym starym amerykańskim samochodem. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|