|
Ślubne - Forum - Weselne
Ślub i Wesele - Zorganizuj ten dzień z nam
|
Wesela tematyczne
|
Wesela tematyczne |
| Autor |
Wiadomość |
albertk2
|
Wysłany: 2011-06-03, 10:53 Wesela tematyczne
|
|
|
| A co sądzicie o weselach tematycznych? Moim zdaniem takie niepowtarzalne wesele na długo zapadłoby w pamięci gości. Jeśli ktoś jest odważny i interesuje się jakąś konkretną dziedziną to dlaczego nie :) Czytałam trochę na ten temat w necie i np takie wesele na zamku w stylu średniowiecza bardzo mi się podoba. Znalazłam nawet kilka takich wyjątkowych sal weselnych. Przeglądając internet w poszukiwaniu informacji znalazłam artykuł na temat ślubów i wesel tematycznych na www.gdziewesele.pl. Znajdziecie tam na pewno sporo inspiracji i lokale, które dają możliwość zorganizowania takiego wesela. |
|
|
|
 |
E-mariposa
|
Wysłany: 2011-06-10, 23:55
|
|
|
| Dla mnie to trochę przekombinowane. Co innego sylwester czy urodziny a co innego wesele. tu jednak jest jakaś tradycja i oczekiwania gości. będziesz chciała dobrze, a wszyscy Cię zjadą, po co Ci to |
_________________ www.e-mariposa.pl |
|
|
|
 |
Marysia

|
Wysłany: 2011-08-10, 11:11
|
|
|
| Chodzi wam o takie wesele: http://indigoefd.eu/strona/w-barokowym-stylu? Jak komuś to odpowiada to czemu nie, nie można nikomu zabronić realizować marzenia. |
_________________ Skłonna do ryzyka...
Podejmujesz miłość, nie ma ryzyka. :) |
|
|
|
 |
Weselezklasa.pl
|
Wysłany: 2011-09-23, 10:02
|
|
|
| To racja,nikomu nie można tego zabronić,tym bardziej jeżeli było to jego marzeniem. Tylko pamiętajmy,że odbiegamy wtedy od tradycji normalnego wesela,ale mi to akurat nie przeszkadza. |
_________________ Weselezklasa.pl |
|
|
|
 |
Adi
Gość
|
Wysłany: 2012-01-26, 13:36
|
|
|
Ślub to jedna jedyna taka uroczystość w życiu, więc jeśli ktoś sobie wymarzył np. slub na plaży, a nie moze go zrealizować, to zawsze pozostaje mu urządzenie wesela w "tropikalnych klimatach", pod palmami, piaskiem na parkiecie i kolorowymi drinkami. Kilka pomysłów: http://supersluby.pl/wesele-tematyczne-a2500.html |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 12 |
|
|