|
Zamiast koperty |
| Autor |
Wiadomość |
misiek
|
Wysłany: 2009-05-06, 23:06 Zamiast koperty
|
|
|
Coś takiego zamiast dawania koperty ....
polecam oglądnąć.
Zamiast koperty |
|
|
|
 |
gwiazdeczka
|
|
|
|
 |
Magda.Mała.Mi

|
Wysłany: 2009-11-25, 20:58
|
|
|
| mi się bardziej nowoczesna pościel podoba (np. pościel Coconti) |
_________________ Magda Mała Mi |
|
|
|
 |
mężatka2009
|
Wysłany: 2009-12-22, 13:15
|
|
|
| a nie sądzicie że kasa jest najbardziej przydatna? ja na swoim ślubie zrobiłam inaczej.napisaliśmy liste rzeczy która jest nam potrzebna i to dostaliśmy,żadnych zbędnych kwiatów,pierdułek itp... |
|
|
|
 |
Betka
Betka
|
Wysłany: 2010-01-08, 14:49
|
|
|
| Byłam ostatnio na ślubie znajomych i przygotowałam im w prezencie specjalne wydanie gazety o nich i o ich ślubie. Pomyślałam sobie, że to fajny pomysł na prezent w przypadku , gdy nie jesteśmy blisko spokrewnieni z młodymi i brak koperty nie będzie nietaktem. Taka gazeta oprawiona w ramę będzie pamiątką na lata. A znajomi, którzy ode mnie dostali tą gazetę , byli naprawdę zadowoleni:-) |
|
|
|
 |
Marysia

|
Wysłany: 2010-07-19, 14:23
|
|
|
Zamiast koperty można znaleźć super prezenty na prezentyslubne.net |
_________________ Skłonna do ryzyka...
Podejmujesz miłość, nie ma ryzyka. :) |
|
|
|
 |
Chate25
|
Wysłany: 2010-10-28, 10:34
|
|
|
a mnie się wydaje że to czy ktoś da kopertę czy prezent zależy od tego co chcą młodzi. my chcieliśmy książki ale trafiły się i czekoladki kawa czy jakieś szklanki...zupełnie nie potrzebne i tak na prawdę do wyrzucenia?
jeśli młodzi godzą się na prezenty to ok można rzeczywiście dużo ciekawych prezentów znaleźć. np patchworki czy pościel PLUMS. Zamiast koperty sprawdziła mi się juz 2 razy i młodzi byli z takiego prezentu zadowoleni :)
wiadomo że nie powinno się isc z pustymi rękami na wesele no i koszt osoby przynajmniej powinnien się zwrócić :) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|